Get the Flash Player to see this rotator.
|
|||||
| Autor | Wiadomość | ||||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
||||
|
Oficjalna strona gry: http://www.golodir.cba.pl Fabuła Iluvius, syn stwórcy świata Iluvara, jako iż osiągnął wiek pełnej boskiej poprosił swego ojca o spełnienie prośby. Życzeniem Iluviusa było stworzenie własnej krainy, krainy którą nazwał Golodir, znaczyła bowiem siłę i sprawiedliwość. Ojciec zgodził się, choć nie był pewny, czy sobie poradzi. Iluvius wszystkie informacje na temat Golodira, zapisywał w księgach. Dzięki temu miał wszystko pod kontrolą i w razie pewnych niezgodności, mógł poprawić błędy. Był tak pochłonięty wyobrażaniem kwitnącej przyszłości swojej krainy, że popełnił błąd w notatkach, co doprowadziło to pobliskiego trzęsienia ziemi. Było ono tak silne, że zniszczyło chatkę w której przebywał Iluvius. Iluvius w ostatniej chwili teleportował się wraz z księgami w bezpieczne miejsce. Stamtąd wrócił do boskiego królestwa. Na miejscu spostrzegł że zapomniał jednej księgi, Księgi Zmysłów. Gdy ojciec Iluviusa się o tym dowiedział, jako karę pozbawił boskiej mocy, i zesłał spowrotem na Golodira Iluviusa, aby ten odnalazł zagubioną Księge. [ZMIANA] System, skrypty, muzyka, grafika Skrypty: - Mr. Mo's Abs 5.5 - własny Cms, - Multi-Slot by Guillaume777 - Bestiary - Jaberwocky's Quest Log - Ccoa's UniversalMessage Systemy: - tworzenie broni, pancerz, - system alchemii, - system QTE, - system kupna domu, - innowacyjny system rozwoju postaci, cechujący zupełny brak dołączania do gildi, klanów itp. Koniec z jednaklasowymi postaciami! - innowacyjny system zdobywania umiejętności, - walki na arenie z ponad 100 przeciwnikami, [ZMIANA] - ponad 20 kompletów broni zmieniających wygląd bohatera, - system wagi przedmiotów, - tworzenie umiejętności, - do pokonania ponad 400 przeciwników, - do znalezienia ponad 100 broni, 100 pancerzy, 200 innych dodatków, 100 przedmiotów. [ZMIANA] - do nauczenia ponad 250 umiejętności, - do wykonania ponad 100 questów, [ZMIANA] - 3 zakończenia gry. Grafika - The Inquisitor. - Kurma, - Kaliban, - Ninesages, Rpgrevolution i parę innych - własne przeróbki tilesetów, charów. Muzyka i dźwięki - Wiedźmin - Final Fantasy - Hunter - takiego czego jeszcze nie było :). - Gorgoroth [NOWOŚĆ] Screeny ![]() ![]() ![]() Nowe(15.08.2010)! ![]() ![]() ![]() Demo: Prawdopodobnie ukończę do końca wakacji. Ostatnio edytowano 15 sie 2010, 23:13 przez Guv, łącznie edytowano 1 raz |
||||
|
|
|
||||
|
|
|||
|
Wprowadziłem parę zmian. Szczegóły w pierwszym poście.
|
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
|
Żeby nikt nie myślał że projekt powstanie na Euro 2012 na Golodirze dałem akukalizację. M.in. baaaardzo szegółowe statystyki nad stanem prac, oraz info o demie.
|
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
Game: Boy :o |
Cytuj: Uwaga! Aby móc przeglądać działy: Golodir: Księga Zmysłów, Zasoby własne, Poradniki, trzeba być zarejestrowanym! ^_^ tak raczej użytkowników nie pozyskasz Zjem Cię!
|
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
|
Dwóch już się zarejestrowało ;).
|
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
Game: Kaczor Hunt 2 Skąd: Mówią, że jestem w białym pokoju bez klamek, ale to nie prawda, bo jestem na trawiastej łące... |
Nie katuj moich uszu gorgorothem ;< huntera zostaw, a gorgorotha już Furią zastąp ;_
|
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
|
A co powiecie na Bathory?
|
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
Wybitny król!
|
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
|
Oczywiście dojdą też utwory symfoniczno metalowe. Znacie jakieś dobre zespoły?
|
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
Game: Pełnia Skąd: Wrocław |
metal nie pasuje do muzyki w tle... shtamp i nightwish w battle systemie mi starczy.. metal w TRAKCIE gry (nie mówie o napisach końcowych >:D) jest nawet gorszy niż moje midi. (Dobrze, że nie posłuchaliście - uszy by Wam się wykrwawiły) |
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
|
Chyba nie myśleliście że będę puszczał metal w tle :D Stosować go będę tylko w cutscenkach. |
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
|
Nowe screeny!![]() ![]() ![]() Na www.golodir.cba.pl dodałem kolejną aktualizację na temat prac nad pełną wersją i demem. |
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
Game: --- Skąd: God Realm |
Pierwszy screen ujdzie, drugi fuj (chociaż fajny prąd w studni, a trzeci fajna flara w rogu ekrany
████████████████████████████████ Colours |
|||
|
|
|
|||
|
|
|||
|
Demo jest ukończone w ponad 50% i będzie trwało ok. pół godziny. Zobaczycie w nim także próbkę pierwszego w histori gier rm, system QTE!
|
|||
|
|
|
|||
|
|
Strona 1 z 1 [ Posty: 14 ]
|
|
| Kto przegląda forum: |
| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zarejestrowanych użytkowników i 0 gości |
|
|